català | castellano

D'actualitat

Descobreix aquí quines accions s’estan duent a terme per conscienciar sobre la importància de portar dins del cotxe el full de rescat

 

 
El full de rescat està d'actualitat
 

Recolzament de la Diputació de Barcelona

 
Recolzament de la Diputació de Barcelona
 
La Fundació RACC ha signat un conveni amb la Diputació de Barcelona, a través del qual aquesta entitat es compromet a difondre la iniciativa per estimular l'ús del full al seu parc mòbil.
 

L'Ajuntament de Terrassa s'adhereix a la campanya

 
L'Ajuntament de Terrassa s'adhereix a la campanya
 
A partir d’avui, el conjunt de la flota municipal de Terrassa portarà els fulls de rescat per a tots aquells als vehicles que en disposen. Els vehicles municipals que portaran aquesta fitxa de suport són:  

22 Via pública (policia, protecció civil)
2 Mobilitat
2 Medi Ambient
1 Ingressos i recaptació
1 Participació ciutadana
3 SOMUHATESA (Societat Municipal d'Habitatge)

Veure nota de premsa
 

El Concello de Vigo col·labora en la difusió del full de rescat

 
El Concello de Vigo col·labora en la difusió del full de rescat
 
El RACC i el Concello de Vigo han presentat, amb la col·laboració del cos de Bombers, la Policia local i Protecció Civil de Vigo, el projecte "Full de rescat".

En el marc de la presentació, Abel Caballero, alcalde de Vigo, i Xavier Ruestes, gerent de Programes de la Fundació RACC, han argumentat els avantatges que suposa per als conductors portar el full de rescat dins del seu vehicles, i han assistit a la simulació d'una excarceració d'un accidentat de tràfic.

· Veure nota de premsa
 

El Hospital de Sierrallana apoya la campaña

 
El Hospital de Sierrallana apoya la campaña
 
El RACC y el Comité de Ocio y Cultura del Hospital de Sierrallana, en Torrelavega,han firmado un acuerdo para difundir la Hoja de rescate entre los 1.300 trabajadores del centro. Además esta ficha técnica se incorporará a la flota de vehículos del complejo hospitalario como medida preventiva. En la imagen, de izquierda a derecha, Ana Fernández Villar, Silvia García Fernández y José María Fernández Cobo, representantes del Comité de Ocio y Cultura del Hospital de Sierrallana, junto a Ivana Gómez, de la delegación del RACC en Santander y José Enrique González, responsable del RACC en Cantabria y Asturias.
 

Acuerdo con la Xunta para difundir la hoja de rescate en Galicia

 
Acuerdo con la Xunta para difundir la hoja de rescate en Galicia
 
El conselleiro de Presidencia, Administracións Públicas e Xustiza de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda, i el gerent de la Fundació RACC, Xavier Ruestes, van signar un conveni a l'Acadèmica Galega de Seguridade Pública (AGASP) per a millorar la intervenció en emergències per accidents de trànsit entre els cossos de seguretat gallecs.

L'acord implica la difussió del full de rescat en les accions formatives de l'Acadèmica i la incorporació d'aquesta fitxa tècnica al parc mòbil dels vehicles de la Xunta com a mesura preventiva.

A la imatge, d'esquerra a dreta, José Carlos García Bouzas, director de la AGASP, Alfonso Rueda, conselleiro de Presidencia, Administracións Públicas e Xustiza, i Xavier Ruestes, gerent de la Fundació RACC.

· Veure nota de premsa

· Veure fotos de l'acte

 

El full de rescat es presenta a A Corunya

 
El full de rescat es presenta a A Corunya
 
El RACC, en col·laboració amb l'àrea de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament d'A Corunya, ha presentat la campanya Full de rescat a la ciutat herculina.

Begoña Freire, regidora de Trànsit i Mobilitat, i Lucía Serantes, delegada de la Fundació RACC a Galícia i Astúries, han exposat els avantatges que suposa portar al vehicle aquesta fitxe tècnica per als seus ocupants en cas de sinistre greu.

A continuació, van presenciar un simulacre d'accident i excarceració en el qual van participar Bombers, Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil de A Corunya.

· Veure nota de premsa
· Veure fotos de l'acte
 

Acord amb CSI.F per a la difussió del Full de Rescat

 
Acord amb CSI.F per a la difussió del Full de Rescat
 
La Central Sindical Independent i de Funcionaris CSI.F d'Andalusia s'ha afegit a la campanya per a l'ús del full de rescat. CSI.F promourà entre els seus més de 55.000 afiliats andalusos tota la informació relacionada amb aquesta iniciativa. A més, gràcies a l'acord entre ambdues entitats, les oficines del RACC a Andalusia enviaran al domicili de tots aquells afiliats que així ho desitgin el full i l'adhesiu identificatiu.

A la imatge, de dreta a esquerra, José Alberto Ramírez, Responsable RACC de Territori d'Andalusia Occidental, José Luis Heredia President Autonòmic de CSI.F Andalusia, i Sonia Menacho, responsable de la Fundació RACC a Andalusia.
 

Presentació a Palma de Mallorca

 
Presentació a Palma de Mallorca
 
El RACC ha presentat amb l’Ajuntament i Bombers de Palma la campanya per l'ús del Full de rescat. En el marc de la Plaça d’Espanya, els regidors de Seguretat Ciutadana, Guillermo Navarro, i el de Mobilitat, Gabriel Vallejo, juntament amb el Gerent de Programes de la Fundació RACC, Xavier Ruestes, i el Gerent regional de Balears-Llevant del RACC, Rafael Nicolau, han argumentat els avantatges que suposa per als conductors portar el full de rescat dins el seu vehicle.

· Veure nota de premsa
 

Presentació Full de Rescat a Granada

 
Presentació Full de Rescat a Granada
 
El RACC ha presentat, conjuntament amb el Centro de Seguridad Vial de l'Ajuntament de Granada, la campanya “Full de rescat”. En el marc de la presentació, Telesfora Ruíz, Delegada de Protecció Ciutadana i Mobilitat de l'Ajuntament de Granada, i Sonia Menacho, Delegada de la Fundació RACC a Andalusia, han argumentat els avantatges que suposa per als conductors portar el full de rescat dins dels seus vehicles, i han presenciat una simulació d'excarceració d'un accidentat de trànsit.

L'Ajuntament s'ha compromès a incloure el full de rescat a tots els seus vehicles municipals.

· Veure nota de premsa
· Veure fotos de l'acte
 

El full de rescat també arriba a Lugo

 
El full de rescat també arriba a Lugo
 
La planúria del Centre Comercial As Termas, a Lugo, ha acollit la presentació de la campanya Full de Rescat.

Després d'explicar als assistents els avantatges de portar al cotxe aquesta fitxa tècnica, el Cap del Cos de Bombers de Lugo, José Cedrón, i la delegada de la Fundació RACC a Galícia i Astúries, Lucía Serantes, van presenciar un simulacre d'excarceració d'un accidentat de trànsit.

· Veure nota de premsa
 

El full de rescat es presenta a Sevilla

 
El full de rescat es presenta a Sevilla
 
El RACC ha presentat, conjuntament amb l'Àrea de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Sevilla, la campanya “Full de rescat”. En el marc de la presentació, Demetrio Cabello, Delegat de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Sevilla, i Xavier Ruestes, Gerent de la Fundació RACC, han argumentat els avantatges que suposa per als conductors portar el full de rescat dins dels seus vehicles i han presenciat la simulació d'una excarceració (rescat) d'un accidentat de trànsit.

· Veure fotos a Flickr
· Nota de premsa aquí
· Dossier de premsa aquí
 

La multinacional sevillana Iturri recolza la campanya

 
La multinacional sevillana Iturri recolza la campanya
 
La multinacional sevillana Iturri també ha decidit recolzar la campanya per a l'ús del Full de Rescat. La promourà entre les 320 persones de l'equip de la Central del Grup, perquè incorporin el full i l'adhesiu identificatiu corresponent als seus vehicles.

A més, com a empresa proveïdora de materials i de vestuari de bombers i cossos d'emergència de tot Espanya, en farà difussió entre els seus clients, principals interessats en donar a conèixer els avantatges d'ajudar a les forces de seguretat.

A la imatges, de dreta a esquerra, Mª Carmen Morales, Representant de Recursos Humans d'Iturri, i Sonia Menacho, responsable de la Fundació RACC a Andalusia.
 

Globalia s'adhereix a la iniciativa

 
Globalia s'adhereix a la iniciativa
 
El Departament de Prevenció de Riscos del Grup Globalia s'ha adherit a la promoció de l'ús del full de rescat, incloent-lo a la seva flota de vehicles d'empresa i enviant un comunicat a tots els seus empleats perquè també l'incloguin als seus vehicles particulars. A la imatge, Sandra Mesquida, Responsable del Territori Balears del RACC, lliurant els materials de la campanya a Miguel Ángel Calviño, Cap del Servei de Prevenció de Globalia.
 

El Full de Rescat, al II Saló de l'Automòbil d'Astúries

 
El Full de Rescat, al II Saló de l'Automòbil d'Astúries
 
Antonio del Corro, gerent de Bomberos de Asturias, i Lucía Serantes, responsable de la Fundació RACC a Astúries i Galícia, han argumentado els aventatges que suposa per als conductors portar el full de rescat dins dels seus vehicles i han assistit a la simulació de rescat d'un accidentat de trànsit.

A la imatge, d'esquerra a dreta, Miguel Ángel Rodríguez, cap de Zona Centro de Bomberos de Asturias, Antonio del Corro, gerent de Bomberos de Asturias, Lucía Serantes, responsable de la Fundació RACC a Astúries i Galícia, José Enrique González, Responsable Territorial del RACC Astúries-Cantàbria i Eduardo Manso, II Salón del Automóvil de Asturias.

Més informació aquí
 

Presentació a Mairena del Ajarafe (Sevilla)

 
Presentació a Mairena del Ajarafe (Sevilla)
 
El RACC ha presentat amb l'Ajuntament de Mairena del Aljarafe la campanya a favor de l'ús del full de rescat. L'alcalde Ricardo Tarno, amb Sonia Menacho, responsable de la Fundació RACC a Andalusia, han argumentat els avantatges que suposa per als conductores portar el full de rescat a l'interior dels seus vehicles i han assistit a una simulació d'excarceració d'un accidentat de trànsit.

Més informació aquí

Totes les fotos de l'acte aquí
 

Supsa - Plusfresc recolza l'ús del full de rescat

 
Supsa - Plusfresc recolza l'ús del full de rescat
 
L'empresa Supsa - Plusfresc s'ha adherit a la campanya, distribuint entre els seus mil treballadors el díptic i l'adhesiu de la iniciativa. Dos mil exemplars del díptic informatiu també seran distribuïts a les línies de caixa dels seus principals supermercats.

A la imatge, d'esquerra a dreta, Rafael Oncins Pujol, Director de Responsabilitat Empresarial de Supsa Supermercats Pujol S.L. i Josep Maria Flotats, delegat del RACC a la província de Lleida.
 

El full de rescat, a la televisió gallega

 
agalega.info - Videos das noticias dos informativos da TVG
 
Els bombers de A Coruña recolzen el seu ús.
 

Font Vella i Lanjarón recolza l'ús del Full de Rescat

 
Font Vella i Lanjarón recolza l'ús del Full de Rescat
 
L'empresa Aguas Font Vella y Lanjarón s'adhereix a la iniciativa del RACC i promou que tots els vehicles dels seus directius i comercials, uns 135, incorporin el full i l'adhesiu identificatiu.

A la imatge, d'esquerra a dreta, Xavier Ruestes, Director de Programes de la Fundació RACC i Raúl Sanz, cap de vendes d'Aguas Font Vella y Lanjarón a Catalunya.
 

Ja és online el vídeo de la campanya

 
 
5 minuts seran suficients per a conèixer els detalls de la iniciativa, la importància de tenir el full accessible al vehicle i com obtenir-lo. Per veure una versió més llarga de tot l'acte de presentació a Barcelona, fes clic aquí.
 

Ajuda'ns a difondre la iniciativa!

 
Ajuda'ns a difondre la iniciativa!
 
Vols col·laborar en la difussió de la campanya per a l'ús del full de rescat? Ho pots fer de manera molt senzilla. Pots col·locar aquesta placa al teu bloc o plana personal.El codi que pots fer servir per a incrustar-la és el següent:

Moltes gràcies per la teva ajuda!
 

El full de rescat es presenta a Catalunya

 
 
La seu del RACC a Barcelona ha estat el marc de la presentació de la campanya "Full de rescat: ajuda per als que ajuden", amb una presentació institucional i tècnica i una simulació del rescat a càrrec dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.
Més informació:
Presentació a Barcelona
Nota de premsa
Dossier de premsa
Vídeo: simulació d'un rescat
Vídeo: 'making of' i presentació
Galeria d'imatges (Flickr)
Comenta la iniciativa a Twitter: #fullrescat
 

Barcelona: Presentació del Full de rescat el 30 de març

 
Barcelona: Presentació del Full de rescat el 30 de març
 
El RACC, seguint la línia de fomentar la seguretat viària i reduir la lesivitat per accidents de trànsit a les carreteres, presenta el proper 30 de març, juntament amb Bombers de la Generalitat i Bombers de l'Ajuntament de Barcelona, el projecte Full de rescat. En el marc de la seu del RACC, Sebastià Salvadó, president del RACC; Jordi Gassió, Director general de Prevenció i Extinció d'Incendis de la Generalitat de Catalunya i Assumpta Escarp, Regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, argumentaran els avantatges que per als conductors suposa portar el full de rescat dins del seu vehicle i assistiran a una simulació d'una excarceració (rescat) d’un accidentat de trànsit.
 
 
RACC

Empreses i entitats col·laboradores: